Форум «Енергоефективна столиця»

21 вересня в колонній залі КМДА відбувся перший муніципальний форум  «Енергоефективна столиця», у якому прийняли участь  понад 300  представників ОСББ та ЖБК.

  1 2

Форум розпочався з ранкової кави та ознайомлення з експозицією матеріалів та технологій від провідних компаній, які виробляють матеріали  проведення енергоефективних заходів. Після цього голови ОСББ та ЖБК, які приймали участь у міських програмах і отримали фінансування на проведення енергоефективнмх заходів з бюджету міста, поділились з присутніми своїм досвідом.

Також на форумі виступали та відповідали на запитання учасників форуму: Пантелеєв П.О. – заступник міського голови, Радчинко В.М. – начальника управління розвитку ЖКГ та Гончаров В.В., депутат Київської міської ради,  заст. генерального директора ТОВ «Епіцентр К».

 

Однією з тем, яка викликала надзвичайну зацікавленість серед слухачів заходу, була міська програма 70 на 30, яка передбачає, що 70% робіт з енергозбереження фінансує місто, а мешканці – лише 30%. Цей проект демонструє реальні зміни та покращення у сфері енергоефективності будинків столиці

Під час форуму відбулася лотерея від генерального партнера, «Епіцентр К», переможці отримали п’ять сертифікатів на проведення безкоштовного енергоаудиту та десять – з 50%-ю знижкою.

А ті ОСББ та ЖБК, які подадуть заявку на проведення енергоаудиту до кінця жовтня, отримають знижку у 30%.

По закінчені виступів усі охочі продовжили огляд експозиції, спілкувалися  зі спеціалістами та отримали професійні консультації.

Підписатись на конкурси і акції

×

Замовити зворотній дзвінок

    Або зателефонуйте нам:
    (044) 591-21-22

    ×

    Відправити повідомлення

      Або зателефонуйте нам:
      (044) 591-21-22

      ×

      Форма реєстраціі на курси

        Який для вас найзручніший час для навчання?

        Або зателефонуйте нам:
        (044) 591-21-22

        ×

        Форма реєстраціі на обраний курс

          Який для вас найзручніший час для навчання?

          Або зателефонуйте нам:
          (044) 591-21-22

          ×