Управління житлом в місті Києві. Підсумки та перспективи.

16 вересня відбулася конференція та тему: «Управління житлом в місті Києві. Підсумки та перспективи».   

_mg_0562_mg_0505_mg_0531_mg_0568 _mg_0510

У даному заході прийняли участь представники РДА та Керуючих компаній столиці.

На протязі конференції відбулися виступи Петра Пантелеєва – заступника міського голови.  Генерального директора КК «ЦКС» – Саркісової К.М. за темою: «Комунальний концерн. Перший рік діяльності. Підсумки та перспективи». Нагадаємо, що КК «ЦКС» був створений 14 травня 2015 року і на даний момент обслуговує 8 з 10 районів м. Києва, окрім того контакт – центр Концерну приймає дзвінки від мешканців міста та надає професійні консультації в сфері житлово-комунальних послуг. КК «Центр комунального сервісу» співпрацює з Ощадбанком у рамках перевипуску Картки киянина. Також, розвиваючи сервіс «єдиного вікна», КК «ЦКС» співпрацює з ПАТ АК «Київводоканал». Про це детально розповів Д.Ю. Новицький, Генеральний  директор ПАТ АК «Київводоканал».

Також у програмі конференції були виступи Радчинко В.М – начальника управління розвитку ЖКГ та керівника Центру навчання при КК «ЦКС» Колосової  Н.В. з тематикою виступу «Ефективні комунікації», які необхідно налагоджувати як у повсякденній роботі топ-менеджерів з лінійним персоналом, так і працівників компаній при роботі з клієнтами.

За підсумками конференції слухачі отримали новий спектр знань, який пригодиться для розвитку якісного управління та доступного сервісу у житлово-комунальному господарстві.

Підписатись на конкурси і акції

×

Замовити зворотній дзвінок

    Або зателефонуйте нам:
    (044) 591-21-22

    ×

    Відправити повідомлення

      Або зателефонуйте нам:
      (044) 591-21-22

      ×

      Форма реєстраціі на курси

        Який для вас найзручніший час для навчання?

        Або зателефонуйте нам:
        (044) 591-21-22

        ×

        Форма реєстраціі на обраний курс

          Який для вас найзручніший час для навчання?

          Або зателефонуйте нам:
          (044) 591-21-22

          ×