Підсумки та перспективи курсу “Комунальний лікбез”

 

Сьогодні, в останній день осені Навчальний центр «Платформа комфорту» підбиває підсумки другого курсу «Комунальний лікбез», просто про складне». Наразі можна сказати, що даний курс лекцій викликав велике зацікавлення серед мешканців міста. Серед фаворитів, як і минулого разу, виявилась лекція «Нове повідомлення», адже у людей виникає багато запитань при заповненні квитанцій нового зразка. Наші спеціалісти докладно розповіли  про норми споживання та пояснили як порахувати суму до сплати при наявності пільг чи субсидій.

Також однією з найбільш актуальних тем на даний момент виявилась – «Централізоване опалення та гаряче водопостачання». Лектор приділив велику увагу нормативно-правовій базі, розповів про виконавців послуги по опаленню та постачанню гарячої води в м. Києві, роз’яснив порядок встановлення, опломбування та повірки лічильників. Крім цього були розглянуті найбільш актуальні питання, які виникають у споживачів, особливо стосовно порядку дій при отриманні послуг неналежної якості.

Так  як курс «Комунальний лікбез», просто про складне» користується популярністю у мешканців м. Києва Навчальний центр «Платформа комфорту» планує його повторити. Слідкуйте за нашим розкладом занять на сайті http://edu.cks.kiev.ua/rozklad-zanyat або телефонуйте за номером 591-21-22.

В зв’язку з тим, що наш Навчальний центр знаходиться в Святошинському районі і не всім мешканцям зручно до нас добратися, ми готові читати наші лекції в інших районах міста. Тому закликаємо до співпраці інші підприємства та організації міста, які небайдужі до проблем киян та готові з нами співпрацювати.

Підписатись на конкурси і акції

×

Замовити зворотній дзвінок

    Або зателефонуйте нам:
    (044) 591-21-22

    ×

    Відправити повідомлення

      Або зателефонуйте нам:
      (044) 591-21-22

      ×

      Форма реєстраціі на курси

        Який для вас найзручніший час для навчання?

        Або зателефонуйте нам:
        (044) 591-21-22

        ×

        Форма реєстраціі на обраний курс

          Який для вас найзручніший час для навчання?

          Або зателефонуйте нам:
          (044) 591-21-22

          ×