“Комунальний лікбез”: підбиваєм підсумки

     Вчора спеціалісти Навчального центру «Платформа комфорту» провели заключну сьому лекцію з курсу «Комунальний лікбез, просто про складне».  Хотілося б відмітити, що даний курс викликав велике зацікавлення в мешканців міста, адже нами були порушені важливі теми в сфері житлово-комунального господарства. Наші спеціалісти приділили велику увагу змінами: тим, що відбулися в чинному законодавстві, а також тим, що запровадили виконавці послуг.

     Аналізуючи  кожну з лекцій, можна уже впевнено сказати, що найбільше зацікавленості серед мешканців викликала тема «Нове повідомлення». Слухачі змогли прояснити для себе багато питань, що стосуються розрахунків суми до оплати при наявності пільг та субсидій, дізналися про норми споживання та тарифи. Дана лекція була найтривалішою по часу, так як в ході заняття виникало багато запитань і лектор відповідав на кожне з них, а також найбільш відвіданою.

     Крім того, великий ажіотаж серед людей старшого віку отримала лекція «Комуналка онлайн – доступна для всіх». Наші спеціалісти детально розказували і показували на практиці як правильно реєструватися для оплати житлово-комунальних послуг на таких сайтах як КК «Центр комунального сервісу»,  КП «ГІОЦ», ПАТ «АК» Київводоканал», ПАТ «Київенерго», а також як замовити переоформлення  «Картки киянина» онлайн. Сподіваємося, що вдома слухачі зможуть з легкістю зареєструватися та регулярно будуть оплачувати свої платіжки онлайн.

     Більшість слухачів курсу вибрали для себе кілька актуальних тем і записалися лише на них. А деякі мешканці не пропустили жодного із занять і відвідали всі лекції.

Всім слухачам курсу «Комунальний лікбез»  велика подяка від нас за активність та допитливість! Будемо раді і надалі бачити Вас в нашому Навчальному центрі на інших лекціях та практикумах.

     Так, як багато жителів міста дізналися про  курс «Комунальний лікбез, просто про складне» несвоєчасно і не змогли відвідати лекції, Навчальний центр «Платформа комфорту» планує повторити даний захід в листопаді. Про початок курсу та розклад, буде оголошено пізніше. Слідкуйте за нашим сайтом або телефонуйте за номером:  (044) 591-21-22.

 

 

 

Підписатись на конкурси і акції

×

Замовити зворотній дзвінок

    Або зателефонуйте нам:
    (044) 591-21-22

    ×

    Відправити повідомлення

      Або зателефонуйте нам:
      (044) 591-21-22

      ×

      Форма реєстраціі на курси

        Який для вас найзручніший час для навчання?

        Або зателефонуйте нам:
        (044) 591-21-22

        ×

        Форма реєстраціі на обраний курс

          Який для вас найзручніший час для навчання?

          Або зателефонуйте нам:
          (044) 591-21-22

          ×