Київська міська державна адміністрація проведе семінар “Формування системи підготовки професійних управителів в м. Києві”

                               
2

 

 

29 листопада 2016 року в м. Києві

в Колонній залі Київської міської державної адміністрації

відбудеться семінар на тему:

«Формування системи підготовки професійних управителів в м.Києві»

 

Головною метою семінару є ознайомлення учасників з питаннями запровадження ефективних форм управління житловим фондом та налагодження навчання спеціалістів, які мають буди долучатися до управління багатоквартирними будинками.

Захід буде проведено за ініціативи Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Київської міської державної адміністрації,Комунального концерну «Центр комунального сервісу» та Громадської спілки «Експертна Міжгалузева Асоціація України» (ЕМАУ), яка у партнерстві з Представництвом Фонду ім. Ф. Еберта в Україні реалізує проект «Підвищення прозорості механізму впливу споживачів на постачальників житлово-комунальних послуг».На семінарі буде представлені результати першого етапу зазначеного проекту.

Слухачі семінару зможуть отримати інформації щодо розгортання в місті Києві системи професійної підготовки фахівців, що мають безпосередньо займатися управлінням будинків, а також можливості незалежного підтвердження їх компетентності.

Учасники зможуть отримати відповідь на питання щодо змісту та тривалості такого навчання, а також щодо вимог та умов підтвердження професійної компетентності. Особливу увагу буде приділено питанням діяльності ОСББ, механізму вибору управителя багатоквартирного будинку відповідно до вимог Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку».

На семінар запрошені представники районних адміністрацій, підприємств житлово-комунальної галузі, представники профільних ВУЗів України, громадських організаційта експертної спільноти міста.

 

Семінар відбудеться 29 листопада 2016 р.

за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 36, Колона зала КМДА

початок о 15:00  (реєстрація учасників з 14:30)                                                                                

Оргкомітет

Підписатись на конкурси і акції

×

Замовити зворотній дзвінок

    Або зателефонуйте нам:
    (044) 591-21-22

    ×

    Відправити повідомлення

      Або зателефонуйте нам:
      (044) 591-21-22

      ×

      Форма реєстраціі на курси

        Який для вас найзручніший час для навчання?

        Або зателефонуйте нам:
        (044) 591-21-22

        ×

        Форма реєстраціі на обраний курс

          Який для вас найзручніший час для навчання?

          Або зателефонуйте нам:
          (044) 591-21-22

          ×